top of page

Dit zijn wij

IMG_4241.jpeg

DROOM

Wij zijn Bart en Michelle en sinds 2021 hebben we de camping van Hans en Bert overgenomen. Eigenaar zijn van een camping was al heel lang een droom van ons. Veel buiten zijn in de natuur en de mogelijkheid om te kunnen bijdragen aan fijne vakantieherinneringen van onze gasten, geeft ons veel voldoening en plezier. We staan open voor leuke ideeën of tips zodat iedereen zich op Camping Coursavy thuis voelt.

CFA3E40C-CCA8-457B-A9BC-1E75AEC6F924.jpe

REIZEN

We hebben veel gereisd, zowel samen als apart, en kennen elkaar ook van ons werk bij een reisbureau in Amsterdam.

Reizen verbreedt naar ons idee letterlijk en figuurlijk je horizon. Je krijgt inzicht in en respect voor andere mensen en andere culturen. Je leert dat 'normaal' voor iedereen iets anders betekent. We hopen op onze camping veel verschillende mensen met mooie verhalen te mogen verwelkomen.

1E6BF698-5AF5-4640-9D50-0E700D471883_1_2

ERVARINGEN

Na onze tijd bij het reisbureau in Amsterdam zijn we naar Azië verhuisd. In Thailand hebben we een reisbureau gerund, eerst in Bangkok en later in Chiang Mai. Na 2 mooie jaren zijn we teruggegaan naar Nederland en hebben we de laatste 6 jaar op de grote festivals in Nederland en België gestaan met Crêperie OuiOui & de Banaanhangwagen. 

bottom of page