top of page

Huishoudelijk regelement

logo_coursavy_diap_def.png

 

 

Van harte welkom op onze camping, we hopen dat je hier een fijn verblijf zult hebben. Tijdens je verblijf is het van belang dat je op de hoogte bent van de regels en deze ook naleeft. Zo blijft het leuk voor iedereen. 

 

Aanmelden

Bij aankomst op de camping dien je je eerst te melden. Na de inschrijving en uitleg over een aantal zaken zullen we je kampeerplek of chalet toewijzen.

 

Het installeren van de kampeeruitrusting

De tent/caravan/camper/vouwagen en al het bijbehorende materiaal mogen alleen op de aangewezen staanplaats worden geïnstalleerd.

 

Receptie

De receptie is open van 09.00 tot 12.00 en van 14.00 en 19.00 uur. Indien er niemand aanwezig is, is de beheerder te bereiken door de telefoon te gebruiken die bij de receptie hangt.

 

Tarieven

De tarieven staan vermeld op het infobord bij de ingang en op de website. Op de dag van vertrek moet de standplaats vanaf 12 uur vrij zijn, de chalet vanaf 10 uur. Betalen voor het verblijf doe je binnen een aantal dagen na aankomst, bij een kort verblijf uiterlijk de dag voor vertrek. Reserveringen zijn kosteloos, maar een gereserveerde periode dient wel volledig betaald te worden. Eerder vertrekken betekent dus geen restitutie.

 

Rust

Houd rekening met elkaar, de natuur en de rust op de camping. Speakers e.d. zijn niet toegestaan. Tussen 22.00 en 07.00 uur worden geen nieuwe bezoekers toegelaten in verband met de nachtrust van de overige gasten. Vanaf 22:30 uur dient het rustig te zijn. Tussen 23.00 uur en 07.00 uur heerst er stilte op onze camping.

 

Huisdieren

Huisdieren zijn toegestaan tegen betaling. De huisdieren moeten altijd aangelijnd zijn en mogen niet tot last zijn van andere gasten. Het dier mag in geen geval alleen worden gelaten op een staanplaats of in een accommodatie zonder de eigenaren. De behoeftes dienen buiten de camping gedaan te worden en eventuele ongelukjes dienen opgeruimd te worden. Voor eventuele schade en/of verontreiniging is de eigenaar van het huisdier aansprakelijk.

 

Bezoekers

Bezoekers dienen zich eerst te melden bij de eigenaar van de camping of zijn vertegenwoordiger. De bezoekers vallen onder de verantwoordelijkheid van de kampeerders/huurders bij wie zij op bezoek gaan. Er mogen niet meer dan 2 bezoekers op elke kampeerplaats toegelaten worden. Auto’s van bezoekers zijn niet toegestaan op het terrein.

 

Verkeer en parkeren

Wij zijn een autovrije camping. Na het plaatsen van je kampeermiddel graag de auto op onze parkeerplaats zetten. Tot de dag van vertrek is verkeer naar en van de kampeerplaats niet toegestaan. Aangezien we het belangrijk vinden dat kinderen onbezorgd kunnen spelen, mag er alleen stapvoets worden gereden.

 

Sanitair en hygiëne

We verwachten van alle gasten dat zij hun campingplaats en de gemeenschappelijke ruimtes schoon en heel houden.

 

Het sanitairgebouw maken wij elke dag regelmatig schoon. Lever je bijdrage door:

  • Indien nodig reinig het toilet na gebruik met een wc-borstel

  • Trek na het douchen de douchecabine droog

  • Laat de wasbak na het afwassen schoon achter

 

Ouders dienen erop toe te zien dat hun kinderen de sanitaire voorzieningen niet als speelplaats gebruiken. Enkel onder toezicht mogen jonge kinderen gebruik te maken van het sanitair.

 

Afval

Gasten mogen alleen hun afvalwater legen op de daarvoor aangewezen plaatsen. Het is verboden vuil water op de grond of in de goten weg te gooien.

 

Papier, glas, plastic flessen en restafval moet worden gedeponeerd in de daarvoor bestemde containers, gelegen tegenover de camping aan de andere kant van de weg.

 

Groenvoorziening

Met de bomen en planten op het terrein dient met respect omgegaan worden. Dit betekent o.a. geen spijkers in bomen te slaan, takken af te breken of iets te planten. Schade aan planten, omheining, terrein of andere voorzieningen is voor rekening van de kampeerder die deze schade veroorzaakt heeft. Het gebruik van plastic zeilen is alleen toegestaan onder een tent, niet in de voortenten. Zorg dat je de kampeerplek netjes achterlaat: ruim stokken, stenen, waslijnen e.d. op.

 

Open vuur

Het maken van een kampvuur door volwassenen is alleen met toestemming van de campingeigenaren en alleen op de gemeenschappelijke vuurplaats op de camping.

 

U bent zelfverantwoordelijk voor de veiligheid op uw kampeerplek. Kooktoestellen moeten goed functioneren en mogen niet onder gevaarlijke omstandigheden gebruikt worden. Barbecueën op houtskool is toegestaan, mits er geen verbod is opgelegd door de gemeente of gevaar is door weersomstandigheden. Koken op houtvuur is niet toegestaan.

 

Veiligheid

In geval van brand schakel direct de beheerder(s) in. Brandblussers staan bij de receptie en het sanitairgebouw. Een EHBO-doos bevindt zich in de receptie. Als de alarmbel gaat, graag direct via de aangegeven route verzamelen op de verzamelplek. In geval van nood kun je dag en nacht bij ons aankloppen.

 

De camping aanvaardt geen aansprakelijkheid voor schade aan eigendommen van gasten alsmede voor ongevallen die gasten of bezoekers overkomen. Gasten worden verzocht de gebruikelijke voorzorgsmaatregelen te nemen ter beveiliging van hun eigendommen.

 

Overtreding van het reglement kan verwijdering van de camping tot gevolg hebben zonder dat restitutie van de huursom of een gedeelte daarvan plaatsvindt.

 

Zwembad en rivier
Het zwembad is alleen toegankelijk voor jonge kinderen onder toezicht van de ouders.
De rivier de Lot maakt geen deel uit van de camping. Zwemmen in de rivier en gebruik van het vlot zijn volledig voor eigen risico. De camping is niet aansprakelijk bij ongevallen van welke aard dan ook. Bij sterke stroming en lage watertemperatuur kan het voor de ongeoefende en/of jonge zwemmer gevaarlijk zijn.

 

Aarzel niet om vragen te stellen of laat ons weten als je een probleem hebt. We wensen je nogmaals een fijne vakantie op onze camping.

bottom of page